Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 2-Dec-2008 01:14 Email | Share | Bookmark
Fadzil dan Haniza



















.................................................................................................................................................

salam kawan..
kali ni giliran si fadil n jaja khwin di Temerloh,Pahang.
pasangan ni mmg customer aku dri dlu lagi..kalo korang prasan la
dari shoot outdoor portraiture smpai la mereka khwin..
smpai aku rasa,aku ngan pasangan ni jadi kawan rapat dah.
ok²...majlis mereka ni berjalan dengan lancar dgn cuaca yg best..
aku dh plan untuk sesi outdoor mereka pda sebelah petang tu..
tp apakan daya,hujan pulak petang tu...
tp jangan riso,2 mggu dari skarang aku akan shoot di sblah fadil ni plak..
belah fadil di Perak..kat sana,boleh la buat outdoor..InsyaAllah
oklah kawan²...tunggu untuk edisi Perak pula ye..
enjoiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

.:kerul
.:+6017 209 2184
.:photographer/designer
.:jurufoto@ymail.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM:kerulala
.:Facebook:kerul shukor


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net