Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Apr-2008 00:28 Email | Share | Bookmark
jalan² @kajang pulakk...

Salamz all brtemu kmbali dlm rncangan Jalan²..hoho...ok,aku pi kajang smalam,balik keje je...trus blah ke kajang coz matahari ada..tp mndung² cket...aku grak dgn laju pg ke kajang..hajat nak shoot bndar lama dia,tp smpai je sana...kilat dah memancar..aihhh,dpt laa cket je...hmmmm,pastu otw nak pulang bangi, nampak satu site construction kat kajang...aku berenti,masuk site dorang..n shoot cpt² coz pak gad dah usya²...heee,pe² pon ni lah gmbar nye....tp sory coz aku dah teredit ....huee,pe² pun aku kip upload n njoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............










View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net