Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-Apr-2008 07:22 Email | Share | | Bookmark
jalan² @cm

smalam pegi jalan² kat cm ngn zaid..hajat nak asah mata cket...tp ujan daaa,cuaca mendung je...dpt la 5 keping,tp aku upload 2 keping je...xda mood..server dengki kat aku...gmbr nih aku shoot kat tngkap kuning yg popular kat area cm tuh...so,enjoyyyyy...





Saturday, 5-Apr-2008 10:00 Email | Share | | Bookmark
jalan² @putrajaya...

salamz...td ptg aku pg putrajaya,ari ni cuaca ok sngat..best laa...dah dkt smnggu aku xdpt nak pg kesana..asek ujan je ptg..ari nih ok,nahh..aku shoot cket je..njoyyyyyyyyyyyyyyyy















Sunday, 30-Mar-2008 01:55 Email | Share | | Bookmark
Anak buoh koi...

heheh...anak² buah aku sume comel² mcm aku...hahahhahah..aku upload lu pic diorang..tapi xkesemuanye la..anak buah aku dah r ramai...hehhe..hnya 3 saja yang aku upload...njoyyyyyyyyyyyyyyyy.........










Wednesday, 26-Mar-2008 15:38 Email | Share | | Bookmark
my art lagiii...

mata kucai
sunset putrajaya
upload lagiii...ni gambar lama..masa ni pakai eos,pi shoot kat putrajaya,enjoy ittt..

<BR>


Tuesday, 25-Mar-2008 13:44 Email | Share | | Bookmark

mana aku
tribute to 7up
-----------
hehehhe...gambar² ni adalah hasil edit yang xseberapa cunn..tapi boley lah kot...ada gambar lama n baru..korang usya la yee...





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net