Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-May-2008 05:55 Email | Share | | Bookmark
a k t i v i t i (bukitjalil)

























salam..entry aku pasal event kat bukit jalil..
Rakan Muda telah mnganjurkan satu aktiviti
utk semua belia sempena hari belia..
byk aktiviti yg berlangsung...

antaranya..skateboard,grafiti,ps2,drift dan byk lg lah..
sini aku da upload cket lah..
xbyk aku shoot coz skejap je aku kat sana...
tp paling best aku masuk ps2 challenge..
aku main game Tekken 5..

dgn bermodalkan rm3 je..
aku brjaya dpt hadiah rm50..heheh,rezeki..
walaupun hnya dpt no 4 selepas tumpas dgn geng² ca ya nun alif...
aku sorang je melayu..huuuuu,lau la menang 1st prize...
lens baru aku mau...rm400 bai..untungkan..
tp syukur je la...dpd xdpt lngsungkan..
so..enjoy...


Monday, 19-May-2008 05:48 Email | Share | | Bookmark
d r i f t (bukitjalil)






















salam..masuk entry drift kat bkit jalil yg brlansung pda hari ke2..
mmg mncabar amik drift ni..
tp x secabar amik f1 kan..hehehhe
dngan cuaca yang agak panas..
aku cube cari port yang redup..
tp smua dh dpnuhi manusia..
aku redha..aku snggup duk brjemur je
dpd melemaskan diri dlm lautan manusia..heheh
xlama pastu..nahhhhh,aku dpt tmpat ok..
dh dpat mlas dh r nak bgun...so,dpt cket ler sudut yg mnrik..
lau korang prasan gmbar aku xbyak sudut yg berbeza...
tp pe² pon aku try gak manipulasikan sudut brkenaan...
so..enjoy lah ye panning yg xseberapa nih...


Tuesday, 6-May-2008 13:08 Email | Share | | Bookmark
K o n v o b u d i @PICC

salam all...smalam pegi shoot konvo adik aku kat PICC...xbnyak gmbar yg dpt coz aku dtg lmbat n dorang pon nak gerak awl...so da la cket²..njoyyyyyyyyyyy















Sunday, 4-May-2008 13:22 Email | Share | | Bookmark
Sunset @putrajaya







Tuesday, 22-Apr-2008 00:28 Email | Share | | Bookmark
jalan² @kajang pulakk...

Salamz all brtemu kmbali dlm rncangan Jalan²..hoho...ok,aku pi kajang smalam,balik keje je...trus blah ke kajang coz matahari ada..tp mndung² cket...aku grak dgn laju pg ke kajang..hajat nak shoot bndar lama dia,tp smpai je sana...kilat dah memancar..aihhh,dpt laa cket je...hmmmm,pastu otw nak pulang bangi, nampak satu site construction kat kajang...aku berenti,masuk site dorang..n shoot cpt² coz pak gad dah usya²...heee,pe² pon ni lah gmbar nye....tp sory coz aku dah teredit ....huee,pe² pun aku kip upload n njoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.............










[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net