Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Jul-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Tofan dan Ziela










.
.............................................................................................................................................

Salam all...ok,entry aku kali ni adalah majlis perkahwinan Tofan dan Ziela
pernikahan mereka pada 5hb 7 n bersanding pada 6hb 7 di mentakab pahang..
pasangan ini mesra sungguh apabila bergambar..hehe
senang aku nak shoot gmbar dorang...
layanan yg begitu mesra skali dpd family dorang ni yg aku dpt..
aku enjoy shoot weding mereka..
n hope korang pon enjoy la jgk k..

p/s:tunggu album mereka di http://kerulshukor.fotopages.com

.:kerul
.:photographer
.:+6017 209 2184
.:jurufoto@ymail.com
.:http://kerulshukor.fotopages.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM: kerulala


Monday, 23-Jun-2008 05:36 Email | Share | | Bookmark
KL BirdPark Outing
























thanx to mr.aragorn

salam all...
entry kali ni pasal outing kat KL birdpark,tasik perdana..
seramai 40++ join..
mmg enjoy dan asyik...
aku penat gila..
tp ttp seronokk...thanx to Mr. Napie as a organizer yg berjaya..
len kali mau pegi lagi..heheh
enjoy la k...


Monday, 23-Jun-2008 05:31 Email | Share | | Bookmark
Bersama geng² jahat











hari tu balik kampung kat temerloh..
join outing bersama member² kat stesen keretapi mentakab...
hajat nk kejar sunset..hahahah,xsempat..
layan je outing sat kat sana..
enjoyyy...

p/s:thanx to model aye,apit,ajan,adam n angah...team 5A



Thursday, 19-Jun-2008 02:30 Email | Share | | Bookmark
Cuti² Port Dickson























salam..mgu lepas pegi bercuti wit my family kat PD..
sronok jugak..aku jd shoot gmbr dorang je..
gmbar aku shoot sndrik..heheh..
mendung di PD..ngat nk shoot sunset..
enjoy la ye...


Thursday, 12-Jun-2008 00:41 Email | Share | | Bookmark
JAMBATAN





.......................................................................................................................................
salam..hehe,mari bz kan fp..
smlam pg lyan kat jmbtan ptrajaya(ptrajaya lg??)
try shoot difrent white balance..
shade,kelvin dan auto...
layan.....


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net