Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Aug-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
Fadil dan Jaja











..................................................................................................................................................

Salam..
kali ni entry kat Pahang plak..
Fadil n Jaja bernikah...
majlis bersanding akan dilangsungkan
pada bulan 11 n 12 ni...
aku upload dulu gambar nikah dorang k..
so..stay tggu for big day ya....
enjoiceeeeeeeeee.....


.:kerul
.:photographer
.:+6017 209 2184
.:jurufoto@ymail.com
.:http://kerulshukor.fotopages.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM: kerulala



Wednesday, 13-Aug-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
Malaysia International Firework Competition 2008

MALAYSIA TEAM





.........................................................................................................................................
CANADA TEAM




.........................................................................................................................................

Acara yang ditunggu kini tiba...
MIFC yg berlansung di Putrajaya..
last year aku shoot dlm kesesakan..
xlepas ke depan..JEM..hampess..
tahun ni aku nak folow smpai abis..(revenge)
enjoiceeeeeeeeeeee.....
.........................................................................................................................................

Jadual Perlawanan

12 Aug 2008 - Team Malaysia

16 Aug 2008 - Team China(tokey bunga api)most wanted!!!

20 Aug 2008 - Team Canada

24 Aug 2008 - Team Spain

29 Aug 2008 - Grand Final

Masa: 9.30pm(dtg awal)



Tuesday, 12-Aug-2008 01:24 Email | Share | | Bookmark
Fadil dan Arnida











............................................................................................................................................................

Salam...
entry aku kali ni wedding kat Pandan Lake Resort..
official photog dia Mr. Napie..aku juz tag along..
majlis ni berlangsung di Dewan Perdana Pandan Lake Resort..
so...enjoiceeee

.:kerul
.:photographer
.:+6017 209 2184
.:jurufoto@ymail.com
.:http://kerulshukor.fotopages.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM: kerulala


Monday, 4-Aug-2008 02:05 Email | Share | | Bookmark
Fedrix dan Noor Zalizah















...............................................................................................................................................

Assalamualaikum...
kali ni job aku kat Kampung Lindungan PJ.
aku dan zayd pegi menjalankan misi....
turut serta Mr. Nanba yang tag along dgn kitaorang..
hari sabtu diorang bernikah dan ahad sanding.
kedua pasangan ni amat ceria dan begitu ramah..
walaupun kami tau pengatin ni amat penat..tapi still cool je bila bergambar..hehe
apa²pon..congrats to u all berdua k..semoga kekal bahagia selamanya..
terima kasih juga kepada family korang atas layanan yang tip top..
enjoyyyyyyyyyy...........


.:kerul
.:photographer
.:+6017 209 2184
.:jurufoto@ymail.com
.:http://kerulshukor.fotopages.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM: kerulala


Sunday, 20-Jul-2008 12:42 Email | Share | | Bookmark
Si Cilik




salam..hehehe..
rajin aku ni upload gmbar kan..
kali ni entry aku psal budak cumil nih..
budak ni aku shot msa job knduri kwen ri tu...
dia nak manja² ngan aku..hahahaha
aunt lisa a.k.a mak su bgtau nma dia Darin..hehe
ennjjoiceeeeeeeeeeeeeeee........


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net