Kerul Shukor

By: kerul shukor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Jan-2009 04:33 Email | Share | | Bookmark
Berhijrah




Assalamualaikum..

Pengumuman

Selepas ini..segala aktiviti yang akan datang, aku akan upload di http://www.kerulshukor.com...diharap kalian dapat memberi sokongan kepada aku..

Terima Kasih,

.:kerul
.:+6017 209 2184
.:photographer/designer
.:jurufoto@ymail.com
.:www.kerulshukor.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM:kerulala
.:Facebook:kerul shukor


Sunday, 4-Jan-2009 13:21 Email | Share | | Bookmark
Candid Street-Photomarathon















.........................................................................................................................

salam..1stly,selamat tahun baru 2009
aku buka entry 2009 ni dengan candid street shoot..ok
baru2 ni aku n kawan2 pegi shoot di kl..
paling best tu, outing kali ni dsertai dengan
photog favorite aku..Wazari Wazir..
dan Chot (master of candid)..ok
pda permulaannya ialah shoot candid ngan 2 org model
d sekitar Jalan Ampang dan CM..
selepas tu,kitaorang sambung utk shoot
candid plak di area Masjid Jamek-CM-BB-Sungei Wang..haihhh
nak cari gmbar untuk candid bkn la senang
sperti yg aku pikirkan..mmg susah mau cari gmbar..
mcm² kena pantas..mata,berfikir,tenaga..semua laa
tp scara xlangsung ianya dpt mengasah mata kita sndiri
mmg berbaloi la untuk refreshkan otak dan mata kita..
ok la..korang layan la k..tq

p/s: thanx to model Atira dan Gene..xlupa jgak kat Chot yg invite aku join..thanx smua


Wednesday, 17-Dec-2008 01:38 Email | Share | | Bookmark
Temerloh to Parit Buntar












...............................................................................................................................................

salam,
kita brjmpe kmbali..
ok,entry kali ni adalah smbungan bg pasangan ni yang bertandang..
majlis mereka berlansung di Dewan Seri Kerian, Parit Buntar, Perak
selama 3 hari aku dsana,mmg seronok aku jalan² ke sana...
ye lah,tempat org kan..mcm² kenangan aku dpt.
kat sana juga aku dpt makan char koey teow kerang(aku xmkan udang)
baru aku tau sedap dia lain macam..rugi xtapau..hehe
ok la..kat sini aku nak ucapkan ribuan terima kasih kat family
kedua belah pihak ni yang amat bersungguh² melayan aku dengan
layanan yang sngat best..terakhir sekali, aku nak ucapkan terima kasih
kat kauthar, wani, lynn dan juga rakan² wani yang menjadi assistance aku
masa shoot outdoor ri tu..thanxx dan xlupa juga buat pasangan pengatin baru ni
semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat..aminnnn
oklah geng..banyak sangat dh membebel ni..
enjoy.

.:kerul
.:+6017 209 2184
.:photographer/designer
.:jurufoto@ymail.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM:kerulala
.:Facebook:kerul shukor



Tuesday, 2-Dec-2008 01:14 Email | Share | | Bookmark
Fadzil dan Haniza



















.................................................................................................................................................

salam kawan..
kali ni giliran si fadil n jaja khwin di Temerloh,Pahang.
pasangan ni mmg customer aku dri dlu lagi..kalo korang prasan la
dari shoot outdoor portraiture smpai la mereka khwin..
smpai aku rasa,aku ngan pasangan ni jadi kawan rapat dah.
ok²...majlis mereka ni berjalan dengan lancar dgn cuaca yg best..
aku dh plan untuk sesi outdoor mereka pda sebelah petang tu..
tp apakan daya,hujan pulak petang tu...
tp jangan riso,2 mggu dari skarang aku akan shoot di sblah fadil ni plak..
belah fadil di Perak..kat sana,boleh la buat outdoor..InsyaAllah
oklah kawan²...tunggu untuk edisi Perak pula ye..
enjoiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

.:kerul
.:+6017 209 2184
.:photographer/designer
.:jurufoto@ymail.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM:kerulala
.:Facebook:kerul shukor


Tuesday, 18-Nov-2008 11:52 Email | Share | | Bookmark
Anwar dan Hazlin

















.............................................................................................................................................

Salam..
dengan bermulanya musim cuti sekolah..
mesti ramai geng² photog dah mula sibuk dengan job masing².
maklum r,musim cuti sekolah mmg ada kaitan
dengan musim org berkahwin kan...ok²..
kali ni job aku di Melaka..
di mana pasangan mempelai ni pernah
aku shoot time dorang bernikah dulu..
kali ni majlis persandingan pulak di Merlimau, Melaka..
majlis berlansung dengan penuh meriah..
dengan kehadiran sekumpulan tentera bagi mengiringi kedua mempelai..
menambahkan lagi kemeriahan majlis mereka..
oklahh..enjoiceeeeeeee..


.:kerul
.:+6017 209 2184
.:photographer/designer
.:jurufoto@ymail.com
.:http://www.flickr.com/photos/kerulphotog
.:YM:kerulala
.:Facebook:kerul shukor



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net